Scandal cu bâte şi cuţite la un chef

Scandal cu bâte şi cuţite la un chef
Răniţi la un chef cu bâte, cuţite şi o casă distrusă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Două persoane au ajuns la spital în urma unui altercaţii deosebit de violente, petrecute într-o locuinţă unde avea loc o petrecere. Alţi patru indivizi au ajuns în custodia poliţiei, doi dintre ei fiind plasaţi sub control judiciar, pentru violare de domiciliu, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Petrecerea care a degenerat în scandal şi mai apoi într-o bătaie în toată regula, soldată cu răniţi şi cu distrugeri semnificative, a avut loc într-o casă din comuna gălăţeană Fundeni. Imobilul, aparţinând unui tânăr de 21 de ani din localitate, a fost scena unde s-a derulat, în mai multe etape, răfuiala la care au fost implicaţi depotrivă participanţi la chef, dar şi "intruşi" chemaţi în ajutor. Totul ar fi pornit de la o altercaţie, iniţial verbală, între gazdă şi un invitat, un tânăr de 26 de ani. Acesta din urmă ar fi plecat furios de la petrecere, dar ar fi revenit în scurt timp, cu ajutoare, pentru a tranşa conflictul în favoarea sa. Între gazdă şi invitaţii nepoftiţi, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, s-a declanşat războiul, după ce aceştia din urmă au dat buzna în curte şi au început să distrugă tot ce le-a ieşit în cale.

"Cei patru ar fi pătruns fără drept în curtea victimei, distrugând gardul acesteia și un autoturism și spărgând mai multe geamuri. Totodată, înarmați cu arme albe, ar fi lovit victima, provocându-i mai multe plăgi tăiate. Tânărul, de 21 de ani, ar fi ripostat, la rândul său, lovindu-l pe bărbatul cu care avusese conflictul, cu un obiect tăietor-înțepător", explică cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Răfuiala cu bâte şi cuţite i-a afectat destul de grav pe cei doi beligeranţi principali, de 21 şi 26 de ani, care au ajuns la spital cu multiple leziuni. În urma lor, cei patru acoliţi ai invitatului rănit au fost preluaţi de poliţiştii sesizaţi pe 112 şi reţinuţi pentru 24 de ore. Doar doi dintre ei au fost plasaţi de procurorii de la Lieşti sub control judiciar pentru 60 de zile, ceilalţi fiind deocamdată cercetaţi în libertate, pentru violare de domiciliu, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Citit 5657 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2019 22:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.