Grădina viciilor, în curtea unui bloc din Galaţi

Grădina viciilor, în curtea unui bloc din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Vizavi de Colegiul Tehnic "Paul Dimo", existenţa unui chioşc unde se comercializează, printre altele, alcool şi ţigări, a atras mai multe persoane amatoare de produsele menţionate, care şi-au format obiceiul de a poposi ore întregi în spatele său, chiar pe spaţiul verde aferent blocului Y2. Pentru a-şi face şederea cât mai plăcută, indivizii au improvizat o masă şi câteva scaune din bucăţi mari din beton, pe care le-au acoperit cu cartoane, lăsând în urma lor un dezastru de neînchipuit: sticle şi doze de bere goale, pahare de plastic, multe ambalaje şi nelipsitele coji de seminţe. Tabloul descris vine la pachet cu scandalurile iscate în urma jocurilor de cărţi sau table pe care respectivii le practică zilnic, perturbând liniştea locatarilor. Mai mult, conform spuselor acestora, printre persoanele în cauză, se află şi minori care îşi procură cu uşurinţă alcool de la magazinele din zonă.
"Se adună în spatele acestui magazin tot felul de oameni de calitate îndoielnică, printre care şi elevi. Consumă alcool şi ţigări şi, toată ziua şi toată noaptea, practică jocuri de noroc. Îşi fac nevoile pe unde apucă şi ne tulbură liniştea", ne-a spus un locatar care a dorit să rămână sub anonimat.
La solicitarea noastră, poliţiştii au intervenit în zonă, sesizând şi Serviciul Public Ecosal, care în foarte scurt timp a ridicat toate gunoaiele. "Un echipaj de ordine publica din cadrul Secției Nr. 4 Poliţie Locală s-a deplasat la faţa locului, în vederea luării unor măsuri în aria de competenţă. Polițiștii locali au aplicat două avertismente și au contactat Ecosal, structură care a făcut o ecologizare a zonei. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Activități Comerciale vor verifica toți operatorii economici din zonă, pentru a constata dacă aceștia comercializează băuturi alcoolice minorilor ce frecventează unitățile de învățământ", ne-a declarat Aurelia Bogatu, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Citit 8111 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Noiembrie 2019 17:23

4 comentarii

 • postat de comunismul
  Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019 11:59
  188.24.202.***
  cosmeliile numai au ce sa caute acolo! e clar ca necesita desfiintarea lor! asta apartine doar de trecut! si atat!
  0
  1
  Raportează
 • postat de apocatastasis
  Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019 16:35
  82.78.127.***
  Asta e minciuna pe langa platforma combinatului
  1
  1
  Raportează
 • postat de macarie banu
  Joi, 21 Noiembrie 2019 11:56
  95.76.17.***
  construiti un Penny market in zona si demolati toate chioscurile si consignatiile si minunile de acolo.Amenajati un parc sau ceva cu masute,cu bancute si tot ce trebuie si toata lumea va fi multumita
  4
  16
  Raportează
 • postat de vader
  Joi, 21 Noiembrie 2019 08:20
  193.230.156.***
  Cred ca glumiti....nu exista cartier fara cel putin 2 astfel de locuri...ia cautati mai bine. Dar luati cu voi pe cineva care stie sa lupte, pentru ca daca va miros gunoaiele alea ca ii fotografiati, va vor ataca....
  2
  21
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.