Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În doar două zile, aproximativ 25 de tone de donaţii au fost colectate în cadrul campaniei umanitare desfăşurate weekendul trecut la Galaţi. Cantitatea a dublat-o pe cea din anul anterior, semn că gălăţenii s-au implicat cu succes, dând dovadă de o mobilizare extraordinară pentru a-i ajuta pe cei mai puţini norocoşi. De rezultatele campaniei se vor bucura atât persoanele cu posibilităţi materiale reduse, cât şi cele aflate în centrele de specialitate din Galaţi. De asemenea, Doru Maximilian, cel care a organizat evenimentul, spijinit fiind de mai multe asociaţii civice locale, a anunţat că oricine se află într-o situaţie financiară precară poate beneficia de alimente, haine sau diverse alte obiecte strânse în urma evenimentului. Cererile în acest sens pot fi transmise pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe pagina de FB a acestuia. "Orice persoană fizică, ONG, asociaţie sau instituţie din Galaţi sau Brăila poate beneficia de donaţiile colectate. Trebuie doar să ne contacteze", a declarat Doru Maximilian.

Citit 2896 ori Ultima modificare Marți, 19 Noiembrie 2019 18:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro