Expoziţie de roboţi, concurs şi surprize de Crăciun

Expoziţie de roboţi, concurs şi surprize de Crăciun
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sâmbătă, 14 decembrie, Complexul Muzeal de Ştiințele Naturii "Răsvan Angheluță" Galați, în colaborare cu Asociația "Galatzi 2020", organizează expoziția de robotică educațională "ROBOGAL 2019", manifestare care își propune să aducă în fața publicului gălățean lumea roboților realizați de mai mulți elevi din Galați, care activează în cadrul clubului "Sophia Science". Vor fi expuși roboți cu diferite funcții educaționale, care vor putea fi văzuți "pe viu" de  vizitatori începând cu ora 10,00.

Publicul va putea vedea un robot "pescar", un robot "barcă", un robot "peşte" sau panouri solare, toate alcătuind un ecosistem inteligent la o scară mai mică, în care elementele și actorii implicați contribuie benefic la protejarea mediului înconjurător. De asemenea, va fi prezentat și un model de oraș-inteligent, cu un robot-lift nepoluant și un robot care udă plantele montate pe stațiile de autobuz.

Pentru copiii mai mari (și nu numai) va fi amenajată o masă de competiție, în care mai mulți roboți vor avea de îndeplinit diferite activități. Și, pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, nu va lipsi de la acest eveniment robotul-Moș Crăciun.

Citit 1599 ori Ultima modificare Joi, 12 Decembrie 2019 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.