Testarea gratuită a auzului la Sonorom

Testarea gratuită a auzului la Sonorom
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trăim într-o lume zgomotoasă. Suntem expuşi la o multitudine de sunete şi zgomote în fiecare zi, în orice activitate sau deplasare. Toate acestea contribuie la diferite forme de agresiune auditivă.

Dacă daţi volumul mai tare la televizor, întâmpinaţi greutăţi atunci când ascultaţi interlocutorul la telefon, se întâmplă des să-i rugaţi pe cei din jur să repete ce au spus, nu înţelegeţi ce se vorbeşte într-un mediu zgomotos sau vă este greu să urmăriţi două persoane care vorbesc în acelaşi timp, atunci nu ezitaţi să faceţi o vizită la medicul ORL.

Lucruri pe care ar fi bine să le cunoaşteţi

Hipoacuzia este o afecţiune grea, fiecare caz este individual, fiecare soluţie este unică. 10% din populaţia lumii suferă de surditate, ea nu afectează inteligenţa şi în 90% din cazuri poate fi tratată. 80% dintre hipoacuzici nu ştiu că au o problemă de auz, iar 90% dintre ei refuză să o facă publică.

Ca în fiecare an, în luna septembrie, Sonorom îşi deschide porţile pentru toţi gălăţenii, în toate cabinetele sale.

Cu ocazia Zilei Surdităţii, Sonorom vă invită să participaţi la evenimentul care va avea loc pe Faleza Dunării, la Foişor, în data de 1 septembrie, la ora 17,00. Cei care vor răspunde invitaţiei pot participa la Tombola toamnei.

Sonorom vă oferă şansa de a vă testa auzul gratuit în intervalul 5-9 septembrie şi totodată de a fi fericitul câştigător a unei proteze auditive digitale.

Numai cei care vor fi prezenţi la eveniment vor primi taloane cu care pot participa la tombola ce va lua sfârşit pe 15 septembrie, când vor fi anunţaţi câştigătorii.

Relatii suplimentare la telefon 0236 49 01 05 sau la cabinetul din Strada Ion Creangă nr. 6, bl. Egreta 2, parter (vizavi de Biserica Sf. Nicolae).

Articol publicitar

Citit 3242 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.