De la părinţi, pentru copii, pe Internet

De la părinţi, pentru copii, pe Internet
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Începând cu luna noiembrie 2019, părinții au comandat cel mai frecvent de pe Internet, pentru copiii lor, triciclete (13,08 la sută), cărucioare (11,22 la sută), biciclete (10,87 la sută) și scaune auto (8,70 la sută), se arată într-un nou studiu realizat de unul dintre cele mai mari magazine online din România pentru bebeluşi şi copii. Totodată, scutecele, trambulinele, toboganele, jucăriile, costumele pentru serbare și spațiile de joacă sunt și ele la mare căutare.

Potrivit aceluiași studiu, cei mai mulți cumpărători online în materie de articole pentru copii sunt din: București, Ilfov, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Iași, Arad, Suceava, Craiova și Alba Iulia, iar valoarea medie a unei comenzi este de 318 lei. Metoda de plată utilizată de majoritatea cumpărătorilor online este cea clasică, prin plată ramburs la livrare (79,86 la sută), iar numai 14,20 la sută fac plata cu cardul. Totodată, 4,03 la sută achită contravaloarea produselor comandate sub formă de rate, 1,41 la sută dintre utilizatori achită prin ordin de plată, iar 0,5 la sută dintre comenzi sunt achitate prin celebra monedă virtuală Bitcoin.

“Observăm de la an la an că românii sunt tot mai încrezători în tranzacțiile pe care le fac online, pentru cumpărarea produselor, iar dintre cei mai încrezători sunt părinții. Acest lucru nu poate decât să ne bucure și să claseze România printre țările cu cele mai sigure tranzacții online din Uniunea Europeană”, declară Iulian Ghişoiu, directorul general al magazinului.

Ce au căutat părinţii

1. mașinuțe cu mâner pentru copii

2. pătuț cu picioare cu rotile

3. mâncare pentru păpuși Barbie

4. cărucior pentru copii de un an

5. mașinuță cu telecomandă pentru băieți

7. cutie depozitare

8. gadgeturi copii

9. încălzitoare picioare

10. mașină Scooby Doo

(pagina realizata din surse online)

Citit 894 ori Ultima modificare Marți, 07 Ianuarie 2020 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.