Conflictul de la Muzical se dezgheaţă

Conflictul de la Muzical se dezgheaţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea Teatrului Muzical şi cei 5 salariaţi nemulţumiţi care au declarat greva foamei s-au întâlnit vineri la prânz cu viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Vicele a ascultat ambele părţi „beligerante” şi a convenit ca până luni acestea să formeze o echipă pentru a stabili exact ce trebuie schimbat pentru ca lucrurile să funcţioneze mai bine pe viitor.

„La plecare mi s-a părut că lucrurile s-au mai dezgheţat un pic şi că ambele părţi au mai lăsat din orgolii. Eu am avut datoria să aplanez conflictul întrei cei cinci angajaţi şi conducerea teatrului”.

„Nu pot eu să fac controale să văd dacă lucrurile sunt sau nu în regulă. Probabil că au şi cei 5 dreptate, dar singura cale de rezolvare a situaţiei este dialogul”, a declarat Ciumacenco.

Situaţia de la Muzical a fost subiectul intervenţiei consilierului PD-L Petru Alexe, la şedinţa de joi a Consiliului Local. Consilierul i-a cerut public primarului Dumitru Nicolae un punct de vedere vizavi de plângerile prealabile depuse de angajaţi împotriva directorului teatrului, Florin Melinte.

Primarul a răspuns destul de acid: „Dacă cineva îşi închipuie că vom schimba directorii la comanda unor lideri de sindicat, se înşeală. Nu putem lăsa teatrul în mâna unora sau altora”.

„Sunt patru sau cinci maşinişti care s-au răsculat. Trebuie să analizăm după lege şi apoi să facem dreptate”, a declarat Nicolae.

Explicaţie foto: imagine de la protestul celor 5 angajaţi ai Teatrului Muzical

Citit 527 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.