Ce alte imobile a mai pierdut Primăria?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Imobilul din Domnească nr. 24 nu este singurul care s-a aflat în proprietatea Primăriei Galaţi şi pe care instituţia l-a pierdut în instanţă.

Actuala Casă a Căsătoriilor, acolo unde (încă) se desfăşoară şedinţele Consiliului Local Galaţi, a fost atribuită, prin decizie în instanţă, Comunităţii Greceşti, care a revendicat clădirea ce îi aparţinuse pe vremuri.

Dar mai sunt şi alte sedii ale Primăriei, revendicate sau deja câştigate în instanţă de cei în drept, conform magistraţilor.

Sediul de pe strada Cuza, nr. 32 (unde lucrează Serviciul Spaţiu Locativ şi Corpul de Control al primarului) este deja restituit proprietarului, care primeşte chirie acum din partea Primăriei.

Alături, imobilul de pe Cuza nr. 30 este şi el revendicat, dosarul fiind în instanţă. În plus, se pare că şi sediul Primăriei, de pe Domnească nr. 38, a fost câştigat, în instanţă.

În schimb, când Primăria Galaţi a solicitat la rândul ei, în instanţă, revendicarea sediului de pe Domnească (actualul sediu al CFR), procesul a fost pierdut, deşi, teoretic, administraţia locală avea tot dreptul să îşi primească clădirea înapoi.

Citit 690 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.