Miercuri - repetiţie generală la curăţenie

Miercuri - repetiţie generală la curăţenie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În atenţie, amenajarea piscicolă Maţa-Rădeanu *

Miercuri, 24 august, 30 de voluntari implicaţi în proiectul „Let’s do it, România!”, zona Galaţi, vor face repetiţie generală la curăţenie.

„Avem semnale că în zona amenajării piscicole Maţa Rădeanu este foarte multă mizerie şi din acest motiv am luat hotărârea ca mâine, 24 august 2011, să ne deplasăm în apropierea localităţii Vădeni, din judeţul Galaţi, unde vom încerca să facem puţină lumină. Am înţeles că în urma pescarilor şi a celor care ajung în zonă rămân multe deşeuri care poluează atmosfera, deşi există recipiente în acest scop”, ne-a spus Florin Valentin Tofan, manager de proiect pentru Galaţi, şef Serviciu Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Galaţi.

Campania de miercuri va consta într-o primă acţiune de adunat peturi,  chiar la faţa locului. Acţiunea o pregăteşte pe cea din 24 septembrie.

Astfel, miercuri, la ora 8:00, cei 30 de voluntari se vor întâlni în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi (la Păpădie), urmând ca acţiunea propriu-zisă să se desfăşoare în zona Maţa Rădeanu.

„Evenimentul de mâine nu este unul demonstrativ, ci dorim să ajungem la inimile concetăţenilor noştri care trebuie să înţeleagă că un aer curat se menţine şi se întreţine cu implicarea fiecăruia dintre noi”, ne-a spus interlocutorul.

Până la această dată, şi-au anunţat participarea în acest proiect, pe lângă instituţiile administraţiei publice locale şi câţiva agenţi economici, între aceştia: Instal Electric, Asil Group, Munteanu SRL.

În continuare e nevoie de parteneri, de  ONG-uri şi de alte instituţii care să se se implice în marea acţiune din 24 septembrie, dar şi până atunci.

Cei care doresc să-şi anunţe participarea, pot da un semn la adresele:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; http://www.letsdoitromania.ro.

Citit 599 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.