UPDATE. Impact periculos cu balustrada unui pod, pe DN 26

UPDATE. Impact periculos cu balustrada unui pod, pe DN 26
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE. Șoferul a fost dus la spital pentru un control, iar în jurul orei 23,00 l-a locul accidentului, a fost readus vehiculul însoțit de un echipaj de poliție pentru reconstituire.

Martorii au fost chemați pentru declarații, iar victimei i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de timp.


Un accident rutier care ar fi putut avea consecinte mult mai grave s-a petrecut, în jurul orei 19,30, pe DN 26, pe raza comunei Frumuşiţa. Şoferul unui autovehicul marca Volkswagen, circulând cu o viteză mare, într-o curbă deosebit de periculoasă, a fost orbit de farurile unui alt conducător auto, care circula cu luminile de drum în funcțiune, pierzând controlul mașinii, care s-a oprit în balustrada unui pod. Maşina a fost serios avariată, iar pentru a scoate șoferul, unul din martori a fost nevoit să spargă geamul. Potrivit unor martori, conducătorul auto a scăpat cu niște răni ușoare, iar vehiculul a fost scos în afara părții carosabile de către câțiva cetățeni pentru a facilita circulația pe sectorul de drum respectiv, ulterior acesta fiind tractat. 

Citit 4068 ori Ultima modificare Joi, 06 Februarie 2020 15:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.