Fluturaşi informativi în microbuzele din judeţ
Foto: Arhiva ”Viața liberă”

Fluturaşi informativi în microbuzele din judeţ
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT) informează că, în perioada 24-29 februarie, va desfăşura o campanie de informare a pasagerilor, menită să clarifice situaţia în care se află transportul rutier judeţean de călători.

Campania va fi naţională, inclusiv în judeţul Galaţi. Astfel, pasagerii gălăţeni vor primi materiale tipărite cu antetul FORT, la urcarea în microbuze sau după ce achită preţul biletelor sau al abonamentelor. Conform unui comunicat de presă, campania tratează mai multe aspecte importante, printre care „transportul elevilor şcolarizaţi într-o altă localitate decât cea de domiciliu, o comparaţie a tarifelor de transport din statele vecine şi modul în care acestea sunt construite având la bază costurile operaţionale reale, cum încurajează dumpingul anumite autorităţi ale statului, modul în care bunul mers al transportului rutier judeţean de pasageri este influenţat de lupta politică la nivel local şi central, de ce tip de promisiuni mincinoase legate de transportul public trebuie să se ferească cetăţenii, ce pot face transportatorii, în contextul actual, pentru a creşte nivelul calitativ al serviciilor de transport prestate”.

Citit 3479 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 22:47

1 comentariu

 • postat de Paul
  Vineri, 21 Februarie 2020 08:40
  89.136.184.***
  - ""o comparaţie a tarifelor de transport din statele vecine şi modul în care acestea sunt construite având la bază costurile operaţionale reale"" - daca tot se face aceasta comparatie, banuiesc ca le spuneti calatorilor si ce mijloace de transport au cei din strainatate la acele tarife, si ca nu au microbuze pe traseu, si ca circula cu trenul.
  Sa le spuneti ca soferii vostri sunt indisciplinati, ca vorbesc la telefon tot drumul, ca au statie de emisie receptie pe masini, ca merg in afara localitatii cu 60 km/h, incurcand astfel traficul, ca au pasageri care stau in picioare sau pe bancute de lemn in spatele microbuzului, ca nu dau bilete, si multe alte nereguli.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.