Restricții și la CAR-ul pensionarilor

Restricții și la CAR-ul pensionarilor

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Galați a închis majoritatea activităților adiacente (turism, învățământ limbi străine, frizerie-coafură, cluburile, cabinetele de masaj și fizioterapie etc.), dar continuă operațiunile financiare, la sediul său de la blocul V3, din apropierea Pieței Centrale.

"Am luat această decizie deoarece sunt chestiuni care nu suportă întârzieri, cum ar fi ajutoarele în caz de deces și împrumuturile de strictă urgență. Însă am impus anumite restricții, atât în activitatea la ghișeu, cât și în rândul personalului nostru. Intră în sediu maximum trei-patru persoane o dată, care păstrează o distanță de cel puțin doi metri între ele, bonurile se eliberează jos, la intrare, și sunt doar unul-două ghișee deschise, în loc de zece, câte erau până acum. Nu mai sunt nici cozi mari la intrare, iar oamenii care așteaptă păstrează o distanță sigură între ei", ne-a spus prof. dr. ec. Ion Lucian Mehedinţi, preşedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Galaţi. Acesta a afirmat că sunt deschise în continuare și cabinetele medicale, însă numai "pentru trimiteri și îndrumare". Programul de funcționare al CARP Galați este între 8,00 și 15,00, de luni până vineri.

Citit 1117 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 14:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro