Liderii gălăţeni, la conducerea FEN

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Toate cele patru federaţii din învăţământ au semnat un acord  pentru un program comun de proteste * Joi, 11 martie – miting la Prefectură *

Cătălin Croitoru a decis în sfârşit să se retragă din toate funcţiile de conducere pe care le deţinea în cadrul  Federaţiei Educaţiei Naţionale (FEN), lucru pe care ar fi trebuit de fapt să-l facă imediat ce a fost ales deputat din partea PD-L. Dar e bine şi mai târziu decât niciodată.

Ca urmare, consiliul naţional al FEN de ieri s-a transformat în congres extraordinar  şi au fost aleşi noii ocupanţi ai funcţiilor de conducere.

Galaţiul, prin liderii săi, a ieşit de două ori câştigător. Constantin Ciosu este cel care a primit funcţia de preşedinte al FEN, în timp ce Valeriu Diculescu va ocupa unul dintre posturile de vicepreşedinţi.

Sindicaliştii pregătesc proteste

Tot ieri, cele patru federaţii sindicale din învăţământ au semnat un protocol prin care se angajează să acţioneze unitar şi să participe împreună la un program de proteste ce va fi stabilit în viitor:

„Având în vedere situaţia critică prin care trece învăţământul în ultima vreme şi tensiunile acumulate, am cerut ministrului Educaţiei o întrevedere, pentru negocieri”.

„În cazul în care nu vom fi mulţumiţi, vom organiza împreună un program de proteste. În paralel, membrii noştri vor participa la programul de proteste al Confederaţiei Cartel Alfa, care va debuta joi, 11 martie, cu un miting la Prefectură, între orele 11 şi 13”, ne-a declarat proaspătul vicepreşedinte FEN, Valeriu Diculescu.

Citit 1659 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.