Şoferii beţivi au început luna în forţă

Şoferii beţivi au început luna în forţă
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Mai mulţi conducători auto care au exagerat cu alcoolul înainte de a se urca la volan au fost prinşi pe drumurile din judeţ, în primele două zile ale acestei luni. "Campionii", doi la număr, aveau alcoolemii de peste unu la mie, şi ambii au fost depistaţi pe străzi din municipiul Galaţi. Unul dintre ei, un bărbat de 52 de ani, a rămas fără permis după ce poliţiştii au aflat că avea o concentraţie de alcool în aerul expirat de 1,15 la mie. În plus, el este cercetat penal şi riscă cel puţin un an de închisoare.

O pedeapsă chiar mai mare riscă un gălăţean de 32 de ani, care din cauza băuturii nu a mai putut stăpâni maşina şi a lovit două autoturisme parcate pe strada Laminoriştilor. Valoarea indicată de etilotest în cazul acestuia a fost de 1,30 la mie în aerul expirat. Ghionionul ca aventurile bahice să le fie deconspirate l-au avut şi alţi doi şoferi din judeşul Galaţi, prinşi turmentaşi la volan şi cerectaţi acum penal.

Unul, de 28 de ani, a fost prins la Cudalbi cu o alcoolemie de 0,82 la mie, iar altul, de 27 de ani, din Independenţa, a fost reperat în trafic fără permis, dar cu o "valoare" de 0,68 la mie alcool pur în aerul expirat.

Citit 1991 ori Ultima modificare Marți, 05 Mai 2020 11:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.