Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

"Pentru perioada 18 – 29 mai, depunerea documentelor în vederea eliberării actelor de identitate se va face doar în urma programării telefonice la numărul 0236.407.000", anunţă Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Galaţi.
Instituţia, prin vocea directorului Silviu Bacalum, precizează că scopul acestei măsuri este de a păstra distanţarea socială şi de a evita formarea cozilor, pentru a minimiza riscul îmbolnăvirii cu SARS-CoV2.
Eliberarea actelor de identitate se poate face fără programare telefonică, dar cu păstrarea distanţării sociale. Evidenţa Persoanelor aminteşte că, în conformitate cu articolul 12 din Ordonanţa Militară nr. 3 din 24 martie 2020, „documentele care expiră pe perioada stării de urgenţă pot fi preschimbate într-un termen de 90 de zile de la încetarea stării de urgenţă, respectiv 15 august 2020.
Instituţia mai precizează că în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi, programul de lucru cu publicul, în cadrul căruia puteţi face şi programări telefonice este 8,30 – 16,30, atât pentru primiri cât şi pentru eliberări documente. Vinerea, programul este 8,30-12,00 pentru primiri documente, respectiv 8,30 – 14,00 pentru eliberări documente.

Citit 1840 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Mai 2020 20:07

1 comentariu

  • postat de cetatean Joi, 14 Mai 2020 13:20 194.105.20.*** Link la comentariu
    1
    0

    Problema ar fi ca in aceasta perioada, pentru moldoveni nu pot elibera buletine romanesti...cu asta ce facem ?!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro