Tâlhar prins în timp ce îşi snopea victima

Tâlhar prins în timp ce îşi snopea victima
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Hoţii nu mai au teamă de nimic, lovind în toiul zilei fără frica de a fi prinşi sau măcar văzuţi. Un tâlhar care a dat dovadă de un astfel de "curaj" a lovit zilele trecute, la Rădeşti, la orele prânzului, dând buzna în casa unui pensionar de 83 de ani, despre care ştia că locuieşte singur. Fără să stea prea mult pe gânduri, l-a luat la bătaie pe proprietar, forţându-l să-i dea toţi banii din casă. "Comoara", circa 1.500 de lei, se afla într-un portofel pe care hoţul a pus mâna. Nu a apucat  să părăsească însă locuinţa, pentru că ţipetele bătrânului au fost auzite din stradă chiar de poliţişti.

"În timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Rădești, polițiștii postului de poliție din localitate au auzit strigăte de ajutor venind dinspre locuința unui bărbat, de 83 de ani. Bărbatul le-a declarat polițiștilor că, în timp ce se afla în casă, a fost agresat fizic de o persoană și deposedat de portofelul în care avea în jur de 1.500 de lei. Polițiștii au plecat imediat în urmărirea agresorului, pe o stradă alăturată depistând în flagrant un bărbat, de 58 de ani, din comuna Rădești, în timp ce scotea banii din portofel și care, la vederea acestora, a încercat să fugă", precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Individul a fost reţinut imediat, asupra sa fiind găsiţi banii de care nu a reuşit să scape. Prins cu prada asupra sa, a fost nevoit să recunoască totul şi a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pentru tâlhărie, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. 

Citit 1260 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iulie 2020 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.