Gala ”Super Eroii Comunităţii Gălăţene”. Iniţiativă a Asociaţiei Femeilor Profesioniste

Gala ”Super Eroii Comunităţii Gălăţene”. Iniţiativă a Asociaţiei Femeilor Profesioniste
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În perioadele de stare de urgență și de alertă, oameni inimoși au ajutat persoanele aflate în situații de criză să treacă mai ușor peste momentele dificile și să se adapteze noii vieți pe care cu toţii a trebuit să învăţăm să o trăim. Asociaţia Femeilor Profesioniste (AFP) din Galaţi îi consideră pe acești oameni Voluntarii-Eroi ai comunității gălățene, oameni care fac totul din inimă și nu așteaptă nimic în schimb. AFP Galați îi va premia pe cei mai dedicaţi dintre ei, în cadrul Galei "Super- Eroii Comunității Gălățene".

Aşa cum am aflat de la Zenaida Costea Savin, director executiv al AFP Galaţi, acțiunea este realizată în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului 2020, eveniment care de 19 ani promovează și sărbătorește inițiativele de voluntariat din toată țara.

Premiile care urmează a fi acordate sunt:

1. Super Eroul Comunității

2. Cel mai experimentat (implicat) voluntar

3. Cel mai tânar voluntar

4. Voluntarul comunității

"Ca o acţiune premergătoare evenimentului, am lansat un concurs de desene pentru copii, aceştia fiind invitaţi să-i deseneze pe eroii comunităţii, asa cum i-au perceput ei. Desenele copiilor vor fi afişate în cadrul Galei", a spus Zenaida Costea Savin.

AFP Galați a invitat organizațiile și instituțiile non-profit sau grupurile de inițiativă fără personalitate juridică, din municipiul și din județul Galați, să propună voluntarii activi în comunitate (în perioada stărilor de urgență și alertă) pentru Gala de premiere "Super-Eroii Comunității Gălățene". 

În urma acestei invitaţii, au fost propuşi următorii voluntari:

- Ionel Melinte - propunere a Asociaţiei "Bunul Samaritean";

- Mihai David - propunerea pentru "Cel mai Tânăr Voluntar", venită din partea Asociației Umanitare "Sabina";

- Laurențiu Cobzaru - propunerea Asociaţiei Fiii Comunei Obileşti, a Asociației Militarilor Veterani şi Veterani cu Dizabilităţi - Sucursala Galaţi si a Asociaţiei Liga Militarilor Profesionişti;

- Dana Hâncu - propunerea AFP Galaţi;

- Constantin Nistor - propunerea Fundației "Autonom";

- Ionuț Procop - propunere venită de la ADDPC - Asociația din drag și dor pentru comunitate.

Evenimentul va fi transmis online pe pagina de Facebook a AFP Galaţi (undefined) de la C.HUB Galaţi, vineri, 11 septembrie, începând cu ora 18,00.

Citit 2925 ori Ultima modificare Vineri, 11 Septembrie 2020 13:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.