Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași, s-au prezentat la controlul de frontieră patru cetățeni din Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 33 și 48 de ani, fiecare la volanul propriului autoturism.
Doi dintre cetățenii din Republica Moldova au prezentat la controlul de frontieră, pe lângă pașapoartele biometrice eliberate de autoritățile statului vecin și câte un permis de rezidență cu însemnele autorităţilor din Turcia.
Ceilalţi doi cetățeni au prezentat la controlul de frontieră pe lângă pașapoartele biometrice eliberate de autoritățile Republica Moldova și câte un permis de rezidență cu însemnele autorităţilor din Cehia.   
Având suspiciuni cu privire la autenticitatea permiselor de rezidență în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acestea nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false.
Cu privire la cele constatate, persoanele în cauză au declarat că au procurat documentele respective prin intermediul unor persoane cunoscute pe rețelele de socializare, în schimbul unor sume de bani.
În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Citit 1168 ori Ultima modificare Luni, 14 Septembrie 2020 18:30

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro