Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
2 comentarii

Utilizarea abuzivă și total în discordanță cu destinația domeniului public a adus amenzi usturătoare pentru doi gălățeni, care s-au apucat să facă grătar în fața unui bloc de pe strada Regiment 11 Siret. Mica distracție nu le-a scăpat polițiștilor locali, care le-au "alocat" o amendă de 500 de lei, subliniind că demersul bărbatului a "atras indignarea locuitorilor din zonă".

O altă inițiativă gospodărească, sancționat contravențional, a fost cea a unui gălățean care locuiește pe strada Cristofor Columb. Polițiștii locali au constatat că acesta "folosea domeniul public aferent imobilului pentru a usca rufe". Gospodarul a primit 500 de lei amendă și a fost nevoit să își usuce lucrurile într-un loc mai ferit.

Citit 5152 ori Ultima modificare Luni, 23 Noiembrie 2020 00:14

2 comentarii

 • postat de eu Luni, 23 Noiembrie 2020 17:59 62.231.94.*** Link la comentariu
  1
  14

  Da' mexicancele care umbla in capot pe strada cand le amendeaza politia locala ? Sunt zone din Galati in care e uniforma pe strada capotul si papucii de casa. Foarte frumos ca i-au amendat pe salbaticii aia dar e multa treaba de facut in zona asta a civilizarii populatiei. Amenzi cand se vor aplica pentru parcarea pe 2 / 3 locuri ? Ca aia tot neregulamentara e ...

  Raportează
 • postat de foame de bani Luni, 23 Noiembrie 2020 15:53 89.137.230.*** Link la comentariu
  15
  11

  hai inteleg ca la facea gratar si deranja cu fum vecinii dar la ala care avea rufele la uscat chiar trebuia amenda? Nu putea sa ii spune bai puneti rufele in casa si gata. Un avertisment pentru inceput si apoi daca nu se conforma amenda. asa e in tarile civilizate dar bag seama ca politia locala trebuie sa aduna cat mai multi bani de la cetateni prin amenzi. Propun o lege prin care prima data sa fi avertizat si apoi amenda in cazul abaterilor usoare cum sunt aceste cazuri.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.