Ajutoare pentru familii nevoiașe și persoane fără adăpost
Foto: Costiuc Petrică

Ajutoare pentru familii nevoiașe și persoane fără adăpost
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pe 24 noiembrie, parohia „Pogorârea Sfântului Duh“ şi ”Sfântul Stelian Paflagonul” din Galați a distribuit, cu binecuvântarea ÎPS Casian, ajutoare către 25 de familii cu posibilități reduse și zece persoane singure fără adăpost.

Potrivit părintelui Rareș Bucur, activitatea face parte din programul eparhial de ajutorare a semenilor nevoiaşi.

După ce pachetele cu produse alimentare neperisabile şi daruri de strictă necesitate au fost pregătite la biserică, preoţii şi voluntari s-au dus la Aşezământul de găzduire pentru persoane fără de adăpost, înfiinţat anul trecut la demisolul Centrului multifuncţional de servicii sociale „Speranţe pentru vârsta a III-a“, din cadrul parohiei. Aici au primit ajutoare zece persoane. 

De la Aşezământul social parohial, preoţii şi voluntarii au mers la casele a 25 de familii nevoiaşe pentru a le oferi şi acestora sprijin prin darurile de hrană, obiectele de igienă şi cărţile de zidire sufletească pregătite special pentru ei.

Ajutoarele din partea parohiei au fost primit astăzi cu mare bucurie şi constituie un real folos pentru cei 35 de beneficiari sărmani. Valoare darurilor oferite a fost de 2.000 lei. 

Citit 1671 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Noiembrie 2020 19:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.