Doi la sută pentru „Inimă de Copil”

Doi la sută pentru „Inimă de Copil”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Grădiniţa „Andiana” şi Centrul de zi pentru copiii cu nevoi speciale sunt unice în judeţ. Înconjuraţi de un univers multicolor, de basm, aici copiii speciali au parte de educaţie, dragoste, înţelegere şi prietenie.  Dar toate acestea ar putea înceta să mai existe.

Stă în puterea ta!

Grădiniţa Fundaţiei „Inimă de Copil” şi-ar putea închide porţile din lipsă de bani. Poţi ajuta aceşti copii speciali şi pe oamenii care au grijă de ei fără să te coste nimic!

Legea acordă fiecărui contribuabil dreptul de a decide ce se întâmplă cu 2 la sută din banii pe care anul trecut statul i-a reţinut sub formă de impozit pe venit.

Gălăţenii care îşi doresc ca din puţinul lor să ajute copiii pentru care fiecare zi este o luptă cu sărăcia şi nevoile pot îndrepta cei 2 la sută către Fundaţia “Inimă de Copil”.

Gălăţenii pot completa Formularul 230 (dacă au avut venituri doar din salariu) sau Formularul 200 (pentru venituri din activităţi independente) cu datele personale şi datele Fundaţiei (Fundaţia “Inimă de Copil”, Codul de identificare fiscal: 9076002, Cont bancar: RO98RNCB0141032886400001).

Formularele precompletate cu datele Fundaţiei “Inimă de copil” pot fi descărcate de pe www.inimadecopil.ro.

Dacă nu aveţi timp să depuneţi personal sau prin scrisoare recomandată formularul în dublu exemplar la Administraţia Financiară de care aparţineţi, până la 15 mai, trimiteţi formularul pe adresa Strada Furnaliştilor nr. 24, Galaţi, şi se ocupă fundaţia de depunerea lui.

Citit 1521 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.