A comandat un iPhone şi a primit şuruburi

A comandat un iPhone şi a primit şuruburi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Surpriză de proporţii şi un şoc pe măsură, de asta a avut parte o gălăţeancă, în ajun de Crăciun, după ce a vrut să îi facă o bucurie fiicei sale. Femeia, în vârstă de 64 de ani, s-a decis să facă un efort financiar înainte de sărbători şi să îi ofere fetei un telefon de ultimă generaţie. A mers la un mare retailer de electronice şi electrocasnice şi a comandat telefonul dorit, ultimul tip de iPhone existent pe piaţă. Preţul, pe măsură, a implicat un credit, pe care femeia l-a făcut pe loc pentru a achita preţiosul cadou pe care fiica sa ar fi urmat să îl găsească sub bradul de Crăciun. Reprezentanţii magazinului i-au comunicat că urma să primească aparatul prin curier, acesta neexistând pe stoc. Gălăţeanca a aşteptat coletul, numai că, odată ce acesta i-a ajuns la uşă, prin intermediul unei firme de curierat, a avut surpriza vieţii ei. În pachet nu era aparatul pentru care se angajase să plătească o mică avere, respectiv 6.800 de lei, ci doar o carcasă de telefon, în care se aflau câteva şuruburi şi nişte cuie. Orice tentativă de discuţie şi reglare a situaţiei cu magazinul de unde făcuse comanda, dar şi cu firma de curierat s-au dovedit ineficiente, aşa că femeia a mers, zilele trecute, la Protecţia Consumatorului şi la Poliţie.

"La nivelul Secţiei 2 Poliţie a fost înregistrată o plângere, în baza căreia a fost deschis "in rem" un dosar penal pentru înşelăciune. În cauză se fac cercetări pentru a se stabili cine se face vinovat de această faptă şi circumstanţele în care a fost săvârşită", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii atrag atenţia tuturor celor care fac cumpărături on-line sau care primesc comenzi prin curierat, să verifice conţinutul coletului măcar în prezenţa curierului. Astfel, se poate limita cercul persoanelor implicate în eventuale "greşeli" privind bunul comandat şi cresc şansele reparării prejudiciului.

Citit 2355 ori Ultima modificare Marți, 12 Ianuarie 2021 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.