Un polițist de la Crimă Organizată a fost bătut în fața unei săli de pariuri sportive

Un polițist de la Crimă Organizată a fost bătut în fața unei săli de pariuri sportive
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Un incident care a pornit de la câteva șicane în incinta unei săli de pariuri sportive din Micro 20 s-ar putea solda cu un dosar penal de ultraj la adresa unui polițist din Galați.

Conflictul a avut loc vineri seara în incinta sălii, unde se afla și omul legii, polițist în cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Galați. Doi bărbați care i-ar fi adresat injurii operatoarei de la casa de marcat l-ar fi determinat pe polițistul aflat în timpul liber să intervină. Discuțiile au degenerat și au continuat în afara stabilimentului, în stradă. Acolo, omul legii ar fi fost lovit cu pumnii de unul dintre cei doi indivizi, care ulterior s-au urcat într-o mașină și au fugit. Au fost identificați la scurt timp, după ce polițistul a sunat la 112. 

”Colegul nostru a apelat numărul de urgență 112, iar autoturismul a fost dat în urmărire. A fost identificat la scurt timp, la fel ca și cei doi bărbați, un tânăr în vârstă de 20 de ani și unul în vârstă de 30 de ani, acesta din urmă fiind cel care l-ar fi lovit pe polițist. Cercetările au fost preluate de polițiștii Secției 3 și a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați”, a precizat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițistul lovit este în afara pericolului și nu a avut nevoie de spitalizare.

Potrivit informațiilor de la acest moment, nu a făcut încă plângere pentru ultraj, cercetările fiind continuate pentru loviri și alte violențe.

Citit 4992 ori Ultima modificare Luni, 22 Februarie 2021 00:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.