Atenție, cad stâlpi pe Crizantemelor!

Atenție, cad stâlpi pe Crizantemelor!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O sesizare primită pe adresa redacției din partea unui cititor atrage încă o dată atenția asupra faptului că nu întotdeauna cei care au în proprietate sau administrare stâlpii de pe străzi, indiferent de destinație, se îngrijesc de bunăstarea acestora și de siguranța oamenilor.

Un stâlp vechi, de lemn, amplasat pe strada Crizantemelor în apropierea batalionului de tancuri, este exemplul elocvent în acest sens, și face obiectul semnalului de alarmă venit din partea cititorului nostru. Pilonul este căzut de câteva zile, trăgând după el cablurile aferente. Din fericire, s-a înclinat de-a lungul trotuarului și nu transversal, pe carosabil, deși așa poate ar fi grăbit intervenția celor îndreptățiți. 

”Este căzut de sâmbătă (27 februarie 2021, n.r.) și de câteva zile e așa, nu a venit nimeni. Am sunat la operatorul de telefonie al cărui stâlp cred că este și nimic. Stâlpul era putred și vântul l-a ajutat un pic să cadă. Dacă mai stă așa, îi va trage și pe ceilalți după el, sau ceva se va întâmpla”, ne-a spus gălățeanul care locuiește vizavi de stâlpul-problemă.

Sperăm ca în urma acestui semnal, cei care dețin stâlpul sau au dreptul să îl ridice ori să îl înlocuiască, mai ales că pe acesta este aplicat și un indicator pentru trecerea de pietoni, să ia măsuri de urgență, astfel încât nici pietonii și nici mașinile care circulă prin zonă să nu aibă de suferit.

Citit 1765 ori Ultima modificare Joi, 04 Martie 2021 00:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.