Fiţi îngeri buni pentru Alexandra!

Fiţi îngeri buni pentru Alexandra!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Până pe 15 mai, puteţi face o minune * Donaţi 2 la sută din impozit, nu vă costă nimic în plus *

Alexandra Ecaterina Sima are doar patru anişori şi se trezeşte în fiecare dimineaţă cu aceeaşi întrebare pe buze:

„Mami, nu-i aşa că totul e doar un vis urât? Nu-i aşa că-mi va creşte mânuţa la loc?”, spune fetiţa care abia aşteaptă momentul în care îşi va putea îmbrăţişa părinţii cu ambele mânuţe.

Numai în locul părinţilor ei să nu fii! Alexandra este la vârsta când crede în minuni, iar speranţele au aripi mari de îngeri.

Haideţi să n-o dezamăgim, s-o asigurăm că visele i se pot împlini şi că poate trece peste o soartă nemiloasă.  

Are nevoie de o proteză bionică al cărei preţ este de 50.000 de euro.  Pe dumneavoastră nu vă costă nimic, dar cât de multe îi puteţi oferi copilei!

Până la data de 15 mai 2010 puteţi direcţiona 2 la sută din impozitul pe venitul din 2009 (bani care altfel ajung automat la stat), prin completarea şi depunerea formularelor 230 sau 200 la Administraţia Finanţelor Publice.

Mai multe detalii despre necazul Alexandrei şi despre procedura de completare a formularelor găsiţi pe http://www.sarcina-nasterea.ro, de unde puteţi descărca şi formularele completate cu datele ONG-ului care strânge bani pentru Alexandra.

„Pentru că dura minim 30 de zile pentru a deschide o fundaţie pentru Alexandra, am apelat la prietenul meu de familie care avea acest ONG deschis prin care nu derulase nicio activitate  - Uniunea Judeţeană a Proprietarilor de Imobile Ecomar”. 

„Pe cei care vor să direcţioneze cei 2 la sută din impozit îi asigur că banii vor ajunge la Alexandra”, ne spune mama acesteia, Monalisa Sima.  

Mai puteţi dona orice sumă direct în contul deschis pe numele ei, la Banca Transilvania, Sucursala Galaţi: RO16 BTRL 0180 1201 W067 48XX(în lei) şi RO88 BTRL 0180 4201 W067 48XX (în euro).

Mulţumim celor care au completat formulare, părinţii şi educatoarele de la Grădiniţa „Parfumul Teilor”, educatoarele de la Grădiniţa „Mihai Eminescu”, profesorii de la Liceul de Artă şi de la Şcoala Nr. 2, dar şi angajaţii Băncii Naţionale Române, Sucursala Galaţi.

Citit 669 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.