Gunoaie pe domeniul public

Gunoaie pe domeniul public

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Două femei, ambele în vârstă de 18 ani, au fost amendate din cauza unor deșeuri aruncate la voia întâmplării. Persoanele în cauză au fost depistate, în parcarea aferentă Sălii Sporturilor din Galați, în timp ce aruncau pe domeniul public ambalaje de la produse alimentare, deși în apropiere se afla un coș de gunoi menajer. În consecință, le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 1.600 de lei.

Citit 759 ori Ultima modificare Vineri, 09 Aprilie 2021 10:05

1 comentariu

  • postat de gunoi Vineri, 09 Aprilie 2021 07:58 78.96.59.*** Link la comentariu
    2
    11

    Tot orasul a ajuns o groapa de gunoi. Ecosal e ca si inexistent. Nici macar nu sunt in stare sa colecteze gunoiul din pubelele dintre blocuri. Spatiile verzi sunt praf si pulbere.Primaria stie sa se laude numai pe lucruri inexistente. Centrul orasului si nu numai, are cladirile pline de mazgalituri (grafituri), pentru ca politia sta cu ochii doar pe masti si pe cam atat.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro