Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Ca în fiecare an, în Duminica Sfintei Cruci, în multe parohii din Arhiepiscopia Dunării de Jos, preoţii şi membrii organismelor parohiale, sprijiniţi de tineri voluntari, au organizat, după Sfânta Liturghie, o serie de activităţi social-filantropice. Au fost oferite daruri semenilor noştri din instituţii de ocrotire socială, dar şi vârstnicilor singuri, familiilor cu mulţi copii şi bolnavilor aflaţi în casele lor, în suferinţă şi în diverse lipsuri.
Potrivit părintelui Rareş Bucur, darurile oferite cu mare dragoste de slujitorii bisericii au constat în alimente de primă necesitate (făină, mălai, orez, zahăr, paste făinoase, ulei, cartofi, legume conservate ş.a.), produse de igienă, alcool sanitar, măşti de protecţie, cărţi de rugăciune ş.a.

Citit 1175 ori Ultima modificare Vineri, 09 Aprilie 2021 10:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro