Omul care a fentat germenul ucigaş

Omul care a fentat germenul ucigaş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gheorghe Vrânceanu este din Pechea, are 54 de ani şi se poate spune despre el că este un supravieţuitor al germenului care a isterizat Galaţiul. El este cea de-a treia persoană aflată pe lista suspecţilor, internaţi ca urmare a unor traumatisme craniene.

După cum se ştie, două persoane au decedat până acum de când a fost depistat în spital germenul acinetobacter: Mihai Voinea şi Toader Donici. Este foarte adevărat că Vrânceanu habar nu avea ieri că face parte din rândul norocoşilor.

Mai exact al celor care i-au întors spatele germenului despre care s-a vorbit că ar fi provocat moartea unor persoane, extrem de slăbite după accidentele prin care au trecut.

Vrânceanu a mărturisit sincer că nu ştie de nicio bacterie, dar abia aşteaptă să fie externat luni. „Mă simt foarte bine. Sunt operat la cap. Vecinul meu m-a rugat să-i bat nişte cuie pe acoperiş. M-am urcat pe casă şi am stat acolo ca să bat cuie. Cât am stat acolo pe tablă, m-a bătut soarele în cap, mi-a copt capul”, a povestit omul.

Gheorghe Vrânceau a fost internat ca urmare a unui traumatism craniocerebral şi, potrivit spuselor lui, de o lună de zile este internat în spital. Omul se afla ieri la Neurochirurgie, secţie în care a fost restricţionat accesul publicului.

„Eu sunt mulţumit. Doctorul mi-a promis că luni îmi dă drumul acasă. De o lună stau în spital, m-a durut tare capul. Acum mă simt bine, n-am probleme. Despre bacterie nu ştiu nimic. Eu abia aştept să mă întorc acasă”, a spus omul.

Citit 700 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.