Gălățeancă găsită moartă în stradă

Gălățeancă găsită moartă în stradă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

O femeie în vârstă de 68 de ani și-a dat miercuri, 2 iunie 2021, ultima suflare pe o stradă foarte circulată din Galați. Gălățeanca a fost găsită în stare extrem de gravă, de un vecin, în fața unui bloc de pe strada Siderurgiștilor, cu puțin înainte de ora 7,00. A fost alertată imediat poliția, martorul afirmând că femeia ar fi căzut de la etajul al doilea al blocului.

”Polițiștii Secției 2, care au mers la fața locului au constatat că persoana era decedată, în urma verificărilor stabilind că este vorba despre o femeie, de 68 de ani, locatară în bloc”, a menționat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițiștii au făcut primele verificări, iar trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării unei necropsii care va lămuri cauzele decesului.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, ancheta mergând pe mai multe piste posibile. Polițiștii nu exclud nici varianta unei sinucideri, nici pe cea care presupune ca femeia să fi căzut accidental de la etaj, dar nici să fi fost victima unei acțiuni intenționate venite din partea unei alte persoane.

Tragedie la indigo. Încă o gălățeancă a murit după ce a căzut în gol [detalii]

Citit 6355 ori Ultima modificare Vineri, 04 Iunie 2021 13:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.