Câini pentru Oameni, în Grădina Publică

Câini pentru Oameni, în Grădina Publică
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Peste 150 de gălățeni au petrecut o seară plină de energie, cu tombole, concursuri, surprize și multă distracție în Grădina Publică, la cel mai frumos eveniment al lunii, organizat de echipa "Câini pentru Oameni", din cadrul Animal Society, în parteneriat cu Four Paws International și adăpostul local „Ajutați-l pe Lăbuș”. Aşa cum aţi putut afla din ziarul nostru, evenimentul a avut loc luni, 28 iunie 2021.

Înconjurați de copii creativi, Max, Bumi, Tazz si Luna au oferit demonstrații de agilitate, afecțiune necondiționată și au ajutat, totodată, la adopția unei cățelușe rezidente a adăpostului „Ajutați-l pe Lăbuș”. Astfel, spre încântarea tuturor, oferind speranța și încredere în viitorul comunității și al animalelor ce-i aparțin, cățelușa Mirela a fost adoptata de o frumoasa familie de gălățeni. Pe fețele participanților, mici și mari, s-a putut citi bucuria de a fi alături de cauza câinilor fără stăpân din Galați.

În egală măsură, aceștia au întreținut cu specialiștii centrului "Câini pentru Oameni", discuții despre importanta adopțiilor, stoparea abandonului, obligativitatea sterilizării câinilor cu și fără stăpân și schimbarea atitudinii oamenilor față de câinii fără stăpân.

Reamintim că toată vara orașul nostru va fi gazda acestui tip de eveniment, următorul fiind programat a se desfășura pe Faleza Dunării.

Vom reveni cu detalii despre surprizele promise gălățenilor, în edițiile viitoare.

Citit 1735 ori Ultima modificare Duminică, 04 Iulie 2021 11:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.