Maria Rugină aduce „Viața liberă” la Mașniță

Maria Rugină aduce „Viața liberă” la Mașniță
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Fiindcă atunci când cumpărați și citiți ziarul nu știți foarte multe lucruri despre toți oamenii din spatele creării și distribuției acestuia, ne-am gândit să vă facem cunoștință cu oamenii ziarului. Și pentru că vânzătoarele din chioșcuri sunt primele cu care intrați în contact, vom încerca să le facem câte un mic portret.
Doamna Maria Rugină, în vârstă de 61 de ani, aduce "Viața liberă" și toate noutățile în viețile oamenilor de aproape 11 ani, la unul dintre chioșcurile "Viața liberă" de la Mașniță. Doamna Maria a avut de câteva ori probleme cu anumiți copii care i-au furat ziarele, dar în general se înţelege bine cu toţi cumpărătorii de ziare. În atâția ani de activitate, Maria Rugină a legat prietenii cu mulţi clienți fideli și a învățat ce vrea fiecare. Munca în perioada de pandemie nu a afectat-o deloc, ba chiar susține că vânzările au mers mult mai bine.

Citit 1538 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Ianuarie 2022 01:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro