Toaletele publice din oraş, focare de infecție

Toaletele publice din oraş, focare de infecție
Foto, Galați: Sesizările cetățenilor!
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Lipsa celor şapte ani de-acasă și "plăcerea" de a murdări sau distruge totul în jur este la loc de cinste în municipiul Galați. Spre exemplu, toaletele publice au devenit adevărate focare de infecție în aproape tot orașul, din cauza celor ce încă nu au învățat cum trebuie folosite.

Pe un grup de pe o rețea de socializare au apărut mai multe poze cu o toaletă publică aflată în zona Casa Roșie, în parcul de lângă Spitalul de Copii, aceasta fiind extrem de mizerabilă. Se pare că arată așa de ceva timp și nimeni nu a luat nicio măsură de a o curăța. Din păcate, aceasta nu este singura toaletă publică care arată în halul acesta. Foarte multe sunt infecte, degajă un miros îngrozitor care se simte de la câțiva metri depărtare, iar unele au avut parte și de vandalizări, cum ar fi graffiti sau chiar uși rupte sau sparte.

La instalarea acestor toalete, așteptările erau altele, dar speranțele că nu vor fi bombe de infecție precum cele ecologice se pare că au fost deşarte.

Şi cei responsabili cu igienizarea toaletelor au partea lor de vină, pentru că acestea sunt spălate destul de rar, multe fiind practic imposibil de folosit.

Citit 2067 ori Ultima modificare Duminică, 30 Ianuarie 2022 13:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.