Călători fierţi în suc propriu

Călători fierţi în suc propriu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am primit la redacţie mesajul plin de revoltă al călătorilor de pe ruta Galati-Rediu-Costache Negri, care s-au săturat să parcurgă atâţia kilometri fierţi în suc propriu.

Reclamăm faptul ca pe ruta Galati-Pechea-Rediu-Costache Negri, cu plecare din staţia „General” din Galaţi, nici un maxi-taxi nu are/nu pune în funcţiune instalaţia de aer condiţionat şi călătorim ca animalele!

E cald afară şi suntem oameni în etate care nu putem suporta condiţiile astea inumane de transport. Sunt oameni bătrâni cărora li se face rău de căldură.

Dacă întrebăm, răspunsul este, ca şi anul trecut, ba că maşinile nu au instalaţie de aer, ba că acestea sunt stricate.

Şoferii dau drumul la geamuri şi ajungem acasă cu dureri de cap, urechi şi măsele, fără să se elimine căldura sufocantă din maxi-taxi.

Din punctul nostru de vedere o asemenea firmă care asigură servicii de transport în condiţii primitive trebuie fără întârziere verificată, penalizată şi dacă nu ia măsuri urgente şi definitive de remediere trebuie să i se ridice licenţa de transport persoane, ne scriu supăraţi gălăţenii care circulă frecvent pe această rută.

Nu numai în transportul de persoane din judeţ dar şi în transportul local de persoane aerul e condiţionat de vremea de afară. Deşi au câştigat puncte în plus la licitaţia pe trasee pentru că aveau aer condiţionat, microbuzele nu oferă aşa ceva.

Şoferii circulă de cele mai multe ori cu ambele geamuri ale portierelor larg deschise, iar aerul fierbinte care intră prin capota maşinii devine o alternativă la fel de nefericită a aerului dospit de mirosuri şi zăpuşeală.

Citit 1548 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.