Adolescenții plecați de acasă, găsiți la Piatra Neamț

Adolescenții plecați de acasă, găsiți la Piatra Neamț
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

UPDATE. S-au plimbat 48 de ore, dând emoții familiilor și punând poliția pe jar. Cei doi colegi de liceu din Galați care, săptămâna trecută, au fost dați dispăruți după ce au plecat de acasă și nu au mai revenit, au fost identificați pe raza județului Neamț. Poliția a raportat că Răducu Dorin Păun și Teo Gabriel Mocanu, ambii de 16 ani, au fost identificați joi, 24 martie, pe raza municipiului Piatra Neamț, fără a oferi alte amănunte privind motivul plecării celor doi minori de acasă și nici asupra modului sau împrejurărilor exacte în care au fost depistați. Conform procedurilor, adolescenții au fost aduși la Galați și încredințați familiilor. În ultima perioadă, mai mulți adolescenți din județul Galați au plecat de acasă, fiind dați dispăruți la poliție de către familii. Două fete, ambele de 16 ani, au dispărut, la începutul lunii februarie, la interval de câteva zile. Ambele au fost găsite de poliție în compania iubiților, doi băieți de aceeași vârstă cu ele. Una dintre adolescentele fugare a lipsit trei zile de acasă pentru a fi alături de prietenul ei, în județul Buzău.


I-ați văzut? Doi colegi de liceu au plecat de acasă și nu au mai revenit * Doi adolescenți din Galați au ajuns să fie căutați de poliție după ce au plecat de acasă și nu au mai dat niciun semn de viață. Secția 4 Poliție a fost anunțată în cursul după-amiezii de 22 martie de tatăl unuia dintre ei, care a spus că nu mai reușea să afle nimic de fiul său. Răducu Dorin Păun are 16 ani, înălțime 1,78 metri, circa 70 kg, constituție normală, păr șaten, ochi căprui, la momentul plecării fiind îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, vestă și pantaloni negri. Era încălțat cu adidași albi și avea asupra sa un rucsac negru.

Ce au putut afla polițiștii în urma primelor investigații a fost că Răducu nu a plecat singur, ci împreună cu un coleg, de asemenea căutat de părinți. Mocanu Teo Gabriel are tot 16 ani, 1,80 metri, 75 kg, constituție atletică, păr blond, tuns scurt și ochi albaștri. Când a plecat de acasă, purta o geacă de culoare neagră, blugi albaștri și adidași albi.

Cele mai recente informații legate de cei doi arată că ar fi fost văzuți în Gara CFR Galați, unde s-ar fi urcat într-un tren cu destinația Mărășești.

Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la găsirea acestora sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Citit 15444 ori Ultima modificare Luni, 28 Martie 2022 16:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.