Groapa care se vede şi pe Google Maps
Foto: Anca Melinte

Groapa care se vede şi pe Google Maps
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Umplută cu gunoaie, aşa cum îi şade bine oricărei surpări de pe trotuar, groapa de pe strada Gării are totuşi ceva special! Nu doar că se află în buricul târgului, în vecinătatea unui restaurant cu ştaif! Ea se vede chiar şi pe Google Maps, după cum am descoperit întâmplător, încercând să o localizăm mai bine. Conform datelor, imaginea de pe Google Maps a fost surprinsă în octombrie 2021, semn că accidentul de teren nu e chiar de azi, de ieri, ci are deja vechime. Cu toate acestea, pare să nu fi fost observată nici măcar pentru a fi semnalizată. Nu de alta, dar ar putea reprezenta un pericol pentru o persoană grăbită şi neatentă, care ar călca în ea. Noroc de gunoaie, că ar mai amortiza impactul. Pe scurt, autorităţile au două variante. Fie o transformă în punct de atracţie, dacă tot e pe Google Maps, fie o astupă.

Citit 1999 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Mai 2022 14:10

2 comentarii

 • postat de blanca
  Joi, 05 Mai 2022 09:19
  5.14.136.***
  Era unul care zicea că modernizează Galațiul.
  3
  3
  Raportează
 • postat de Vasiliu
  Joi, 05 Mai 2022 09:04
  95.77.107.***
  Asa devine orasul renumit turistic. Pacat ca nu mai avem falezogaura! In rest orasul celor aproximativ un milion de gropi, poate deveni obiectiv turistic.
  Nu exista trotuar sau alee/straduta in Galati, care sa nu aiba zecile de gropi, inclusiv din categoria celor recent reabilitate cu bani europeni sau nationali ( a se vedea str. Traian de la Potcoava, pana in Bariera 284 de gropi si denivelari aparute dupa carpiri). Totul este sa pui angajatii administratiei la treaba, daca stiu sa numere altceva decat banii de salarii si atentii.
  Sa mai spunem si de clik-clak-urile scoase de placile granitobazaltice, si capacele de canalizare puse (nu montate) pe arterele asa zis regenerate urban, sau de pietrele cubice probabil atrase de soare prin forta gravitatiei, disparute de pe strada unde se afla biblioteca judeteana.
  4
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.