Pentru „B.B.”, 11 zile în Franţa

Pentru „B.B.”, 11 zile în Franţa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mărimea fiecărui grant, 1750 de euro *

Aşa li se spune, la Băneasa, profesoarelor Maricela Butufei-Marcu şi Camelia Baştea – „B.B.”, de la Brigitte Bardot. Prima este directorul şcolii gimnaziale din comună, cealaltă predă limba franceză.

Depunând fiecare, în nume propriu, câte un proiect la Programul sectorial Comenius, pentru educaţie şi formare profesională, au atins ţinta. Ambele candidaturi, acceptate!

De pe 4 până pe 15 octombrie 2010 se vor afla la Bordeaux. Numărul total al solicitărilor înregistrate, din toate ţările membre ale Uniunii Europene – aproape 1.000. Din acestea, 390 au fost acceptate.

Fiecare dintre cele două cadre didactice de la Băneasa va primi câte 1750 de euro, bani necesari deplasării dus-întors cu avionul şi suportării celorlalte cheltuieli ocazionate de şederea lor în Franţa.

Directoarea Butufei, interesată să se perfecţioneze în management. Colega sa, preocupată de profilurile cursurilor opţionale pentru elevii de gimnaziu.

Vor participa la cursuri de aprofundare a cunoaşterii limbii franceze şi de observare a ceea ce se întâmplă la francezi în învăţământul tehnic şi profesional de la şcolile din mediul rural.

Explicaţie foto: Profesoara Marcela Butufei-Marcu: „Performanţa în management trece prin cunoaştere. Sunt sigură că experienţa francezilor îmi va fi utilă”

Citit 2558 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.