Doar 38 de cazuri

Doar 38 de cazuri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nici măcar jumătate dintre cele peste 100 de cadre didactice înscrise la detaşare nu au mai solicitat un alt post. Doar 38 de titulari au considerat că au prins la detaşare o catedră mai bună decât cea pe care erau deja repartizaţi, restul au renunţat.

„Au fost posturi destul de puţine. Mai ales în oraş, unde mai toţi speră să ajungă. Se va mai organiza o nouă sesiune de detaşări la sfârşitul lui august, începutul lui septembrie, pentru că vor mai apărea catedre libere”.

„Deocamdată nu se ştie cu certitudine statutul unor posturi, pentru că sunt persoane care vor intra în concediu de maternitate sau concedii fără plată”, ne-a declarat preşedinta comisiei de la centrul situat la Colegiul Naţional „C. Negri”, Ileana Şelaru.

Astăzi va avea loc repartiţia pe posturi a suplinitorilor calificaţi care beneficiază de continuitate la catedră. La Pedagogic („C. Negri”) sunt aşteptaţi cei de la specializările învăţători, engleză, franceză, religie, asistenţă psihopedagogică, arhitectură, muzică, desen, muzică instrumentală, pictură de şevalet, educaţie fizică, geografie, istorie, cultură civică şi filozofie.

La centrul de la „Marină” sunt aşteptate cadrele didactice de la specializările biologie, chimie, fizică, matematică, psihopedagogie specială, educatoare, discipline tehnice, instruire practică şi limba şi literatura română.

Citit 1281 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.