SESIZARE: Pe strada Prelungirea Traian este nevoie de o trecere de pietoni

SESIZARE: Pe strada Prelungirea Traian este nevoie de o trecere de pietoni
Foto: Mihail Roşca
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Există zone din oraş unde încă este nevoie de marcaje rutiere noi. Ne-a vizitat la redacţie Mihail Roşca, un gălăţean implicat în problemele societăţii, care ne-a semnalat, printre altele următoarea situaţie. La capătul străzii Roşiori de la intersecţia cu strada Prelungirea Traian, în proximitatea Falezei, este nevoie de o trecere de pietoni. Zona este una destul de frecventată, atât de pietoni, cât şi de conducători auto, iar inexistenţa unei treceri de pietoni pune în dificultate ambele categorii de participanţi la trafic.

Din experienţa gălăţeanului, dar şi a noastră, oamenii tind să traverseze pur şi simplu, uneori asigurându-se sumar, dar de cele mai multe ori ţâşnind în faţa maşinilor, ceea ce este o invitaţie la dezastru. Sperăm că autorităţile în materie să ia în calcul posibilitatea de a înfiinţa o trecere de pietoni în zona respectivă.

Citit 2427 ori Ultima modificare Marți, 25 Octombrie 2022 14:39

3 comentarii

 • postat de Dorel
  Miercuri, 26 Octombrie 2022 16:02
  89.121.200.***
  "Cetateanul responsabil" ar vrea trecee de pietoni direct din casa... Exista trecere de pietoni la 100 m mai la vale, spre elice si mai la deal, la scoala 26.
  O noua trecere de pietoni "prin apartamentul cetateanului responsabil" ar incurca si mai mult traficul.
  4
  2
  Raportează
 • postat de MIRON CAMELIA IONICA
  Marți, 25 Octombrie 2022 22:47
  5.13.168.***
  Bună ziua.
  As dori sa sesizez, si sper de data aceasta sa aibă si un rezultat, faptul ca la intersecția Traian - Radu Negru este nevoie impetuosa de un semafor. Nu numai ca este îngreunata circulația, dar si pericolul de accidente este foarte mare. Asa cum s-au pus semafoare din 3 in 3 metri prin alte zone (unde mai si stai 10 minute sa se schimbe culoarea, se poate pune unul si in zona mai sus menționata.
  0
  15
  Raportează
 • postat de Costel
  Marți, 25 Octombrie 2022 14:49
  86.179.179.***
  Unde pot face sesizare ca semafoarele de pe strada Brailei de la Ultimul Leu sa fie puse in functiune?
  3
  20
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.