Pescarii amatori au înnebunit la început de an!

Pescarii amatori au înnebunit la început de an!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Una caldă: website-ul Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură a fost asediat, încă din data de 3 ianuarie, de zeci de mii de solicitări pentru permisul de pescuit gratuit pe Dunăre și Marea Neagră. În primele patru zile lucrătoare ale anului, adică săptămâna trecută, au fost eliberate online peste 100.000 de permise. Cu așa un număr de avize favorabile, era de așteptat ca faleza gălățeană să fie asaltată de către undițari, dar, surpriză, nu prea a fost nimeni pe malul gârlei, nici măcar în weekend. De fapt, cine Dumnezeu se duce la pescuit la data asta și pe vremea asta?! Și-atunci de ce s-or fi grăbit așa?!

Alta rece: s-a zvonit prin oraș că Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi a pierdut dreptul de concesiune asupra râurilor Siret și Prut, precum și asupra canalelor de irigații din lunca Brateșului. Informația este cu totul falsă și, în continuare, dacă împătimiții pescuitului doresc să meargă la distracție în zonele citate mai sus, va trebui să plătească și anul acesta cotizația de membru și să-și vizeze carnetele. AJVPS și-a redeschis porțile pentru public la începutul acestei săptămâni, în data de 9 ianuarie.

Citit 3605 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023 06:57

3 comentarii

  • postat de Ichim
    Duminică, 15 Ianuarie 2023 22:32
    89.136.0.***
    Poate ne spune conducerea MA sau a ANPA cum justifica cele trei sau patru tractoare Ford Rangers, achizitionate din fonduri cu alte destinatii, pentru serviciul de la Galati, denumit pompos SR Moldova, cu sediu intr-un apartament de bloc, cu 2-3 angajati. Sau care este traseul viitor al acestor limu
    0
    0
  • postat de Temerar
    Duminică, 15 Ianuarie 2023 05:26
    5.13.233.***
    Santem mai multi pescari decat pe vremea lui Ceasca , desi atunci dunarea si canalele ,, clocoteau ,, de peste , era mancarea saracului si nici nu trebuia sa cari cu sacul peste acasa cum se face in ziua de azi cand a dat norocul pe tine , desi indiguirea si lipsa japsilor si a canalelor a dus la o
    0
    0
  • postat de o shecherie
    Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023 18:46
    89.39.81.***
    am inteles. du-te frate pe dunare unde vrei. noi vindem pescuitul pe canale. vrem banii tai.....nu-mi placi. nici mie ......dar vrem bani.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.