Gălățenii, nemulțumiți de cei care se cred stăpânii parcării deszăpezite

Gălățenii, nemulțumiți de cei care se cred stăpânii parcării deszăpezite
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Parcările, care şi aşa sunt puține, sunt în continuare înzăpezite, fapt care face şi mai dificilă misiunea de a găsi un loc. Gălățenii sunt nemulțumiți de cei care trebuie să se ocupe de deszăpezire. Cei mai mulți au început să își deszăpezească propriul loc de parcare singuri și, după ce pleacă, se așteaptă ca locurile cu pricina să rămână goale, să-i aştepte atunci când revin cu maşina în parcarea cu pricina. Între timp, alți doritori ocupă locurile curăţate gata, crezând că e mai simplu să "furi" un loc de parcare decât să îl deszăpezești. Pentru cei mai mulți este greu să pună mâna pe lopată și să elibereze locul unde parcau de obicei.

I-am întrebat pe câțiva gălățeni, care tocmai îşi parcau maşinile în parcarea cu plată de lângă Biserica Catolică, ce părere au despre ”furatul” locurilor gata curăţate din parcările rezidenţiale:

Daniel Constantin, 30 de ani: “Cei mai mulți se cred titulari pe un loc de parcare doar pentru că l-au deszăpezit, când lucrul acesta este total greșit. L-au deszăpezit doar pentru ca să poată să scoată mașina“.

Ionel Mugur, 50 de ani: „Cei care au deszăpezit trebuiau să se gândească deja că nu va fi locul lor de drept doar pentru că au fost harnici. Nu le dă nimeni loc de parcare doar pentru că au dat zăpada la o parte“.

Marinela Stroe, 43 de ani: “Dacă vor loc de parcare, să și-l cumpere, cum e normal. Eu, în cazul în care găsesc loc liber, parchez. Nu mi se pare normal ce spun unii despre posesia asupra locurilor de parcare doar fiindcă le-au curăţat”.

Citit 5497 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Februarie 2023 14:02

6 comentarii

  • postat de Cosmin
    Vineri, 10 Februarie 2023 22:59
    5.2.183.***
    Oare aveti minte unii? V ati facut stapani pe locuri inchipuite. Ai dat la lopata sa iesi din parcare si unde ai avut treaba ce ai facut ? Ai parcat pe locul altuia si tot asa. Ti ai facut loc pur si simplu sa iesi si asta e daca vrei sa il pastrezi tine masina acolo nu sa pleci. Toti din oras am da
    0
    0
  • postat de Vicentiu
    Joi, 09 Februarie 2023 23:06
    86.124.202.***
    Domnul Rareș Budeanu a luat în calcul declaratiile celor care nu au simt civic. Eu sunt la al patrulea loc de parcare deszăpezit pentru am vecini migratori care nu știu sa pună mana pe o lopata și nu am comentat. Am pus mana pe lopata. Însă Galatiul èste plin de oameni care așteaptă ceva (de la veci
    0
    0
  • postat de marr
    Miercuri, 08 Februarie 2023 20:50
    86.124.201.***
    Asta e . Data viitoare , dupa ce scoti masina ...pune zapada la loc :))
    0
    0
  • postat de Omul de zapada
    Miercuri, 08 Februarie 2023 19:59
    5.13.140.***
    Dar după ce dau zăpada "ca sa scot mașina", am dreptul sa o pun înapoi? Eu așa am facut.
    Am pus zăpada înapoi, acolo unde a fost. Cei drept, parcase cineva acolo intre timp, dar nu contează.
    Decât sa imi dea amenda "maliția comunitara" ca am pus zăpada cine stie unde, am pus zăpada înapoi, acolo
    0
    0
  • postat de Ioan
    Miercuri, 08 Februarie 2023 18:38
    86.124.201.***
    Ati postat doar comentariile smecherilor si puturosilor !
    0
    0
  • postat de dgi
    Miercuri, 08 Februarie 2023 15:16
    81.196.245.***
    DECAT SA-SI DEZAPEZEASCA UN LOC PTR PARCARE ESTE MAI SIMPLU SA PARCHEZI PE UNUL GATA DEZAPEZIT. NU CEI CARE ISI DEZAPEZESC LOCUL CA SA POATA PLECA SUNT CEI MAI VINOVATI, PTR CA AR AVEA PRETENTII SA PARCHEZE IN ACELAS LOC, CI CEI TRANTORI CARE NU VOR SA MUNCEASCA LA DEZAPEZIT SI PROFITA DE CEILALTI.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.