Ce prețuri sunt la carburanți în Galați

Ce prețuri sunt la carburanți în Galați
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

De la începutul anului, prețul carburanților a oscilat frecvent. După eliminarea subvenției de 50 de bani oferită de stat, au avut loc diferite schimbări ale prețurilor la pompă, atât pentru șoferii care folosesc benzină, cât și pentru cei ce utilizează motorină.

Prețul  este mult mai avantajos pentru cei care au mașini pe benzină, dacă vine vorba de drumuri în oraș, prețul motorinei crescând considerabil.

Am realizat un top al celor mai ieftine prețuri pe care le putem găsi la benzinăriile din Galați. Iată care sunt acestea.

În topul celor mai ieftini carburanți se află Media Trans, care este cea mai lăudată benzinărie din Galați, fiind cunoscută pentru prețurile mici și calitatea combustibilului. Această benzinărie are totodată și cele mai multe recenzii pozitive în legătură cu raportul calitate-preț. "Această benzinărie are toate serviciile la cele mai ridicate standarde, de la calitatea carburantului până la servirea rapidă făcută de către angajați. Şi să nu uităm nici prețul foarte bun", ne-a spus Adrian Lazăr, șofer de microbuz.

Locul secund al celor mai bune prețuri la carburanți este ocupat de Lukoil, benzinărie care oferă reduceri pentru clienții fideli și un preț corect al carburantului de calitate. La această pompă, prețul benzinei este de 6,66 de lei, iar dieselul costă 7,30 de lei. "Este o benzinărie bună, începând cu prețurile practicate, dar și pentru reducerile pe care le acordă clienților fideli. Eu alimentez de ani de zile la această benzinărie și pot spune că prețurile mereu au fost corecte, în funcție de problemele cu care ne-am confruntat în ultimii ani", ne-a declarat Ionuț Constantin, șofer de autoturism.

Prețuri bune am găsit și la Octan, chiar dacă este o benzinărie mică, situată pe Drumul de Centură. Astfel, un litru de benzină ajunge la 6,59 lei, iar preţul motorinei este de 7,29 de lei.

Citit 1067 ori Ultima modificare Marți, 14 Martie 2023 07:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.