Cum se poate plăti parcarea în Galați

Cum se poate plăti parcarea în Galați
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

În Galați sunt din ce în ce mai multe parcări cu plată, iar cele gratuite sunt pe cale de dispariție în zonele publice.

Pentru a putea parca în locurile cu plată, este nevoie de un tichet de parcare. Tichetul de parcare trebuie să se afle pe bordul mașinii. În cazul în care este neobservabil, consecința este blocarea roților.

Parcarea este activă de luni până sâmbătă, între orele 8,00 și 20,00, iar plata acesteia se poate face atât prin SMS, cât și online.

Dacă dorim să staționăm timp de 60 de minute și vrem să facem plata online, vom trimite un mesaj la numărul 7420 cu textul 511 împreună cu numărul de înmatriculare al mașinii, tariful fiind de 0,54 euro. Pentru staționarea de 120 de minute, va trebui să trimitem un mesaj cu textul 512 și numărul de înmatriculare al mașinii, iar tariful perceput va fi de 1,07 euro. Există și opțiunea de staționare pentru întreaga zi, caz în care va trebui să trimitem un mesaj cu textul 510 și numărul de înmatriculare al mașinii, tariful fiind de 3,57 euro. Veți primi un SMS de confirmare că plata a fost efectuată.

Plata parcării online în Galați se face prin aplicația TPARK, iar mesajul trebuie trimis după ce parcăm. Confirmarea plății se face tot printr-un mesaj, moment în care mașina poate fi lăsată în parcare.

 

Citit 5470 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2023 15:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.