Cum se poate plăti parcarea în Galați

Cum se poate plăti parcarea în Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În Galați sunt din ce în ce mai multe parcări cu plată, iar cele gratuite sunt pe cale de dispariție în zonele publice.

Pentru a putea parca în locurile cu plată, este nevoie de un tichet de parcare. Tichetul de parcare trebuie să se afle pe bordul mașinii. În cazul în care este neobservabil, consecința este blocarea roților.

Parcarea este activă de luni până sâmbătă, între orele 8,00 și 20,00, iar plata acesteia se poate face atât prin SMS, cât și online.

Dacă dorim să staționăm timp de 60 de minute și vrem să facem plata online, vom trimite un mesaj la numărul 7420 cu textul 511 împreună cu numărul de înmatriculare al mașinii, tariful fiind de 0,54 euro. Pentru staționarea de 120 de minute, va trebui să trimitem un mesaj cu textul 512 și numărul de înmatriculare al mașinii, iar tariful perceput va fi de 1,07 euro. Există și opțiunea de staționare pentru întreaga zi, caz în care va trebui să trimitem un mesaj cu textul 510 și numărul de înmatriculare al mașinii, tariful fiind de 3,57 euro. Veți primi un SMS de confirmare că plata a fost efectuată.

Plata parcării online în Galați se face prin aplicația TPARK, iar mesajul trebuie trimis după ce parcăm. Confirmarea plății se face tot printr-un mesaj, moment în care mașina poate fi lăsată în parcare.

 

Citit 1183 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2023 15:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro