Gălățenii, nemulțumiți de aprovizionarea din magazine

Gălățenii, nemulțumiți de aprovizionarea din magazine
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

 

Lanțurile de magazine îşi fac aprovizionarea în fiecare zi, însă din ce în ce mai multe produse au început să dispară din rafturi. Oamenii care fac zilnic cumpărături sunt nemulțumiți când produsele preferate lipsesc sau pe raft este lipită eticheta pe care scrie "Acest produs este momentan indisponibil". Am cerut câteva păreri despre această situaţie unor gălăţeni aflaţi la cumpărături în mall.

Marinela Costache, 43 de ani: "Aș vrea să găsesc detergentul care îmi trebuie, dar, din câte văd, nu este. Părerea mea este că cei din acest magazin, mai ales că se află în mall, ar trebui să facă aprovizionarea la timp, lucru care nu se întâmplă mereu."

Gabriel Negoiță, 48 de ani: "Nu înțeleg ce se întâmplă cu aprovizionarea. De multe ori am observat că nu găsesc la raft ceea ce am nevoie. Astăzi am venit să cumpăr fructe, mai ales mere, dar nu am găsit nimic și acum trebuie să caut în altă parte."

Daniel Nistor, 44 de ani: "E greu cu aprovizionarea, pentru că unii șoferi care transportă marfa nu ajung la timp, iar magazinul nu este neapărat vinovat. Într-adevăr, poate fi o problemă, dar nu este una pentru care ar trebui să ne plângem".

 

Citit 4792 ori Ultima modificare Vineri, 17 Martie 2023 04:54

1 comentariu

  • postat de Trandafirul Galben
    Duminică, 19 Martie 2023 08:24
    109.166.129.***
    Realitatea este la șmecherii care se cheamă achizitori.
    S-au obișnuit să-și bată joc de producători,distribuitori etc.
    Șpăgari mână în mână cu cei de la CTC,din platforme.
    Magazinele nu au nicio vină.
    Aprofundați problema și o să rămâneți cu gura căscată de ce sunt în stare unii achizitori și co
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.