450 de locuri la masterat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea «Danubius»  pune la dispoziţia candidaţilor 450 de locuri la programele de studii universitare de masterat. Programele de masterat înfiinţate în cadrul Facultăţii de Drept completează, în principal, profesiile de: judecător, funcţionar public, specialist în administraţia publică, jurist, avocat, procuror, poliţist, pentru a corespunde exigenţelor şi dinamicii pieţei muncii.

Astfel, în cadrul Facultăţii de Drept, absolvenţii studiilor universitare de licenţă care doresc să îşi întregească pregătirea juridică pot opta pentru cursurile programelor de studii universitare de masterat: Drept comunitar – 50 de locuri la zi, Drept şi administraţie publică europeană – 100 de locuri la zi şi fără frecvenţă, Ştiinţe penale şi  carieră judiciară - 50 de locuri la zi.

În cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice au fost înfiinţate patru programe de studii universitare de masterat, a căror misiune constă în pregătirea specialiştilor care exercită următoarele profesii: economist – specialist în administraţia financiară publică, funcţionar public, expert contabil, auditor, manager în administraţia publică, administrator financiar (patrimoniu), profesor în învăţământul liceal, postliceal, profesional şi de maiştri;  economist, consilier financiar pentru mediul de afaceri, expert contabil, auditor, manager în mediul de afaceri, expert în gestiunea economică, profesor în învăţământul liceal, postliceal, profesional şi de maiştri.

Absolvenţii de facultate pot opta pentru următoarele programe de studii universitare de masterat în: Management financiar public şi privat - 75 de locuri la zi; Gestiunea financiară a afacerilor în spaţiul european – 75 de locuri la zi; Managementul afacerilor în comerţ şi turism – 50 de locuri la zi; Audit şi control public şi privat - 50 de locuri la zi.

Înscrierile la studiile universitare de masterat au loc până pe 28 septembrie 2011. Pentru detalii puteţi vizita şi site-ul Universităţii «Danubius» : http://admitere.univ-danubius.ro/.

Citit 703 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.