Transferoviar deschide o promoţie pentru elevi

Transferoviar deschide o promoţie pentru elevi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Operatorul privat clujean Transferoviar Călători, care face transport pe calea ferată între Galaţi şi Bârlad, pregăteşte o campanie promoţională pentru clienţii săi. „Dragi călători, vă invităm să păstraţi abonamentele expirate! Vi se pregăteşte o recompensă pentru fidelitate!”, se arată pe pagina companiei de pe Facebook.

Ce nu se spune pe reţeaua de socializare este faptul că recompensa le este destinată clienţilor de vârstă şcolară. „Lucrăm la o promoţie limitată, pentru elevi. Ne gândim în special la liceeni, pentru că, din întreaga populaţie şcolară, ei constituie pătura cea mai groasă de clienţi”, a declarat, ieri, directorul Transferoviar Călători, Constantin Oprea.

Potrivit oficialului, deocamdată nu au fost puse la punct toate detaliile promoţiei, însă ce se ştie este că ea va funcţiona pe sistemul dai şi primeşti. „Ne gândim ca fiecare elev care a achiziţionat mai multe abonamente consecutiv şi poate dovedi acest lucru prezentându-ne acele tichete să primească ceva, fie rechizite, fie... Încă lucrăm la asta”, a mărturisit Oprea.

Tinerii gălăţeni sunt încurajaţi să participe la promoţie în condiţiile în care, dintre toate rutele din ţară pe care Transferoviar Călători operează, ruta Galaţi - Bârlad este cea pe care circulă cei mai mulţi elevi. „Galaţi - Bârlad este secţia cea mai utilizată de elevii navetişti. Ea este urmată de Buzău - Nehoiaşu”, a afirmat Constantin Oprea.

Transferoviar Călători va face publice toate detaliile promoţiei în perioada următoare pe site, la www.transferoviarcalatori.ro, şi pe pagina proprie de pe Facebook.

Citit 1643 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.