„Politicienii să nu mai facă sindicalism”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vicepreşedinta  SIP Lidia Antoniu, responsabil cu comunicarea în cadrul organizaţiei, ne-a transmis un comunicat prin care le solicită politicienilor să nu se mai folosească de sindicate:

„În ultima vreme, oamenii politici ies în presă şi anunţă mişcări sindicale ca să dea Guvernul jos. Noi nu vrem să fim asociaţi cu niciun partid. Toţi au fost la guvernare, iar nouă bugetarilor nu ne-a fost bine. Ne ocupăm singuri de organizarea protestelor, nu avem nevoie de politicieni. Ne deranjează faptul că am ajuns masă de manevră”.

„Cei din opoziţie ne plâng pe umeri, iar cei de la guvernare ne cer să fim oamenii de sacrificiu. Şi tot aşa, cei care ne-au plâns pe umăr în opoziţie, când ajung la guvernare ne sacrifică”.

„Chiar şi din Galaţi, există consilieri judeţeni, care deşi profesori, sunt acum înainte de toate politicieni şi ne anunţă prin presă calendarul protestelor. Nu avem nevoie de ajutorul lor. Politicienii să nu mai facă sindicalism, pentru că nu sunt de încredere”, spune vicepreşedinta SIP.

Citit 1684 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.