Ziua Mondială a Curăţeniei

 Ziua Mondială a Curăţeniei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lumea întreagă celebrează astăzi Ziua Mondială a Curăţeniei. Marcată anual pe 23 septembrie, această zi reprezintă un prilej pentru prietenii planetei de a ne reaminti că protejarea mediului înconjurător trebuie să fie un stil de viaţă şi nu un eveniment în viaţa noastră.

În acest an, Ziua Mondială a Curăţeniei este celebrată în România sâmbătă, pe 24 septembrie, printr-o campanie de curăţenie. Echipa „Let’s Do It, Romania!” sună adunarea şi de această dată.

La Galaţi răspund apelului inclusiv voluntari de la Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului (ARPM). „Reprezentanţii agenţiei, printre care mă număr şi eu, şi elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 13 vor face curăţenie sâmbătă în cartierul Ţiglina 2”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Emilia Vârlan.

La campania de ecologizare dedicată Zilei Mondiale a Curăţeniei poate participa oricine. Chemaţi-vă prietenii, oferiţi-le saci de gunoi şi mănuşi de plastic şi faceţi curăţenie în faţa blocului, în parcul din cartier sau în locul vostru favorit din Galaţi!

În lume, organizaţia „Clean Up the World” a desfăşurat un maraton de curăţenie în weekendul trecut. Acţiunea, intitulată „Clean Up the World Weekend”, are loc anual în al treilea sfârşit de săptămână din septembrie.

Citit 1531 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.