UPDATE. Gălăţeanca Alexandra Sîrghi, semifinalistă la „Vocea României” (VIDEO)
Foto: Pro TV

UPDATE. Gălăţeanca Alexandra Sîrghi, semifinalistă la „Vocea României” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Gălăţeanca Alexandra Serenada Sîrghi s-a calificat în semifinala competiţiei „Vocea României”, graţie voturilor primite din partea publicului. Emoţia tulburătoare pe care a transmis-o şi vocea ei minunată au convins telespectatorii că trebuie să-şi continue drumul la „Vocea României”.


„Alexandra Serenada, dacă se întreabă cineva cum a sunat vocea ta în seara asta - tu fiind din Galaţi, eu cred că vocea ta a sunat oţel!”, a exclamat Horia Brenciu, după interpretarea tulburătoare a gălăţencei, în prima ediţie live a „Vocii României”, de la Pro TV. Gălăţeanca, în vârstă de 20 de ani, din echipa Theo Rose & Horia Brenciu, a cântat piesa „România”. Adrian Daminescu, cel care a făcut celebră melodia, ar fi fost, cu siguranţă, mândru şi emoţionat de momentul Alexandrei.

Emoţionaţi au fost şi antrenorii de la „Vocea României”!

Tudor Chirilă: „Ai o voce foarte bună, a strălucit în seara asta. Să dea Dumnezeu să nu-ți funcționeze planul B”. (Planul B este de Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București, acolo unde gălăţeanca primește bursă de merit).

Smiley: „Alexandra e foarte clar că tu trebuie să fii pe scenă, trebuie să cânţi. Vocea asta nu trebuie ţinută ascunsă, trebuie să auzim cât mai des, cât mai mult, pe cât mai multe piese. Foarte bine îţi sună vocea! Tot ce ai cântat până acum mi se pare că ai făcut-o fantastic!”.

Irina Rimes: „Alexandra, dacă scopul tău a fost să mă transpui într-o altă lume, unde eu să mă plimb imaginar pe meleagurile româneşti şi prin istoria românilor, să nu fiu aici, ci să fiu în altă parte, peste tot de fapt. Dacă scopul tău a fost acesta, atunci tu ţi l-ai atins! Şi m-ai dus cu vocea ta în altă dimensiune. Mulţumesc pentru asta, ai fost minunată!”.

Theo Rose: ”Ai spus adevărul ăsta așa frumos. Și vreau să-ți spun atât: tu ești exemplul meu de muncă, de seriozitate și concentrare!”

Alexandra Sîrghi merită să meargă mai departe la „Vocea României”. O puteţi vota prin SMS la 1456, cu textul “ALEXANDRA” (maximum 10 voturi) şi online, accesand linkul https://voteazavocea.protv.ro/.

 

Citit 8997 ori Ultima modificare Marți, 05 Decembrie 2023 07:34

2 comentarii

  • postat de comunismul
    Luni, 04 Decembrie 2023 19:09
    5.13.155.***
    a meritat ce sa mai vorbim discutam!
    0
    1
  • postat de MIMI
    Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 11:23
    86.124.202.***
    FELICITĂRI MULTE AMBELOR ALEXANDRE!!
    0
    11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.