UPDATE. Gălăţeanca Alexandra Căpitănescu este semifinalistă la „Vocea României” (VIDEO)

UPDATE. Gălăţeanca Alexandra Căpitănescu este semifinalistă la „Vocea României” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Gălăţeanca Alexandra Căpitănescu a „ars" pe scena „Vocii României” cu piesa „Niciun glonţ”. Iar publicul a decis, prin vot, că trebuie să cânte în semifinala competiţiei, vinerea viitoare.


„Alexandra Căpitănescu este o voce absolut extraordinară. E vorba despre felul în care ea arde pe scenă. Deci ea se transfigurează până la momentul în care cântecul intră în planul doi. Nu este despre cântec, este despre a exista pe scenă. Rar vezi aşa ceva!”, a exclamat Tudor Chirilă, despre gălăţeanca în vârstă de doar 19 ani, studentă în Bucureşti. Sunt o fată simplă de la ţară, mă mândresc cu chestia asta. Face parte din mine. Eu cântam la bunici, la ţară, pe prispă, la ştiuletele de păpuşoi sau la bostănel. Când mă gândesc că acum câţiva ani eram în lanul de porumb şi acum sunt pe scena de la Vocea României, rămân aşa… da' chiar mi se întâmplă asta?”, a mărturisit gălăţeanca, înainte de a urca pe scenă.

Alexandra Căpitănescu a fost ultima concurentă care a urcat pe scena primei ediţii live de la „Vocea României”, vineri seara, la Pro Tv. A fost o dezlănţuire rock incredibilă cu piesa „Niciun glonţ”.

„Sunt note spectaculoase, e o interpretare spectaculoasă, gagica e beton! Beton!”, se entuziasma Tudor Chirilă, încă de la repetiţii.

Iată şi părerile antrenorilor după momentul artistic al gălăţencei:

Horia Brenciu: „Cred că Alexandra este o plastilină adevărată pentru un antrenor nebun cum este Tudor.  Fost un moment nebun, un moment care ți-a pus în valoare vocea ca niciun altul. Am auzit o bogăţie de sonorităţi în vocea ta”.

Smiley: „E deja târziu... dar ştii cum a intrat piesa asta? Parcă aș mai începe o dată emisiunea acum. Lipsea genul acesta de moment din emisiune şi mă bazam pe Tudor şi pe tine să ni-l ofere. Eşti foarte-foarte bună. Îmi place foarte mult energia ta. Cred că ţi-a ieșit foarte bine momentul acesta!”.

Theo Rose: ”Ești o prezență așa puternică și nu văd cum n-ai merge mai departe în următoarea etapă! Este extraordinară fata asta”.

Irina Rimes: „Căpităneasco, eşti o căpitană cu vocea ta. Eşti extraordinară! Mulțumesc pentru varianta aceasta de piesă pe care pot să o ascult și eu”.

Tudor Chirilă: „Eu trebuie să le mulțumesc colegilor mei de la "Vama", pentru că acest cover după Killa Fonic este o muncă de echipă. Este un cover pe care şi noi l-am cântat, dar recunosc că i se potriveşte mai bine Alexandrei.

Alexandra, eşti o Giulietta Masina pentru mine. Pentru cei care nu ştiu, Giulietta Masina este soția celebrului regizor Federico Fellini şi o mare actriţă. Ai putea trece neobservată, şi când te urci pe scenă, este ceva magic cu tine: nu mai poți să rămâi ignorată. Eşti ca toba mare. Este ceva excepţional. Îți doresc să cânți rock - ştiu că asta îţi doreşti - și să găsești oamenii ăia care să beneficieze de vocea ta. A fost un moment excepțional”.

Alexandra Căpitănescu merită să meargă mai departe la „Vocea României”. O puteţi vota prin SMS la 1456, cu textul “ALEXANDRA” (maximum 10 voturi) şi online, accesând linkul https://voteazavocea.protv.ro/.

 

Citit 7774 ori Ultima modificare Marți, 05 Decembrie 2023 07:34

2 comentarii

  • postat de comunismul
    Luni, 04 Decembrie 2023 19:05
    5.13.155.***
    bravo ei! dar imi pare rau pentru maria chideanu! merita fata aia sa mearga mai departe! dar na doina lui raluca radu! a facut diferenta! asta-i viata! dar felicitari in continuare lui alexandra capitanescu! poate fi chiar ea cea care castiga vocea romaniei!
    0
    0
  • Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 15:10
    192.195.66.***
    Felicitari,
    Nu putem decat sa fim mandri de faptul ca suntem Galateni.
    2
    9

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.