Hram la Biserica "Sfânta Muceniţă Filofteia"

Hram la Biserica "Sfânta Muceniţă Filofteia"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Biserica din municipiul Galaţi care o are ocrotitoare spirituală pe Sfânta Muceniţă Filofteia și-a sărbătorit, pe 7 decembrie, hramul. Sfânta Liturghie a fost oficiată în prezența Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, care a ținut un cuvânt de învățătură în care a vorbit despre viaţa şi sfârşitul mucenicesc al Sfintei Filofteia, dar şi despre frumuseţea copilăriei şi nevoia de a fi mai buni şi mai milostivi în această perioadă premergătoare marelui praznic al Naşterii Domnului Hristos.

Mulţi credincioşi au venit la biserica situată la intrarea în municipiul Galați, dorind să aducă mulțumire pentru tot ajutorul primit şi să se roage pentru sănătatea, mângâierea şi mântuirea semenilor noştri aflaţi în nevoi, în suferinţe şi în boli.

La final, un grup de copii de la Şcoala Gimnazială Nr. 22 din Galaţi împreună cu ceilalţi copii prezenţi la hram au susţinut un concert de colinde tradiţionale şi alte cântări bisericești specifice perioadei liturgice în care ne aflăm.

Prin implicarea membrilor Consiliului şi Comitetului parohial, în aceste zile de sărbătoare, aproximativ 700 de persoane au primit daruri din partea parohiei.

Citit 755 ori Ultima modificare Luni, 11 Decembrie 2023 18:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.